av Stefan Stenudd


Stefan Stenudd
Stefan Stenudd
är författare till flera böcker om astrologi, samt annan facklitteratur och romaner. Han är även idéhistoriker med forskning i skapelsemyter. Här är hans hemsida: stenudd.se


HOROSKOPI
är den astrologiska metoden att upprätta och tolka horoskop. Här görs det för Sverige och hela världen, vilket kallas mundan astrologi (världsastrologi).


BÖCKER

Horoskop för nya millenniet, av Stefan Stenudd.
Horoskop för nya millenniet
Stefan Stenudds bok om horoskop för länder och hela världen, med astrologiska förutsägelser om hela 2000-talet. Klicka på bilden för att se boken på AdLibris nätbokhandel.
Mer om boken på förlagets hemsida.


Ställ och tolka ditt horoskop, av Stefan Stenudd
Ställ och tolka ditt horoskop
Stefan Stenudds bok med allt om astrologi och hur du tolkar ditt horoskop — ny upplaga 2021. 380 sidor. Klicka på bilden för att se boken på AdLibris nätbokhandel.
Mer om boken på förlagets hemsida.


Your Health in Your Horoscope. Book by Stefan Stenudd.
Your Health in Your Horoscope
Stefan Stenudd's book on medical astrology, how to use your horoscope to learn about your health. Klicka på bilden för att se boken på Amazon.SE, där den är billigast.Allt om ditt stjärntecken


In English:
Complete Horoscope
COMPLETE HOROSCOPE
English website about classical astrology, by Stefan Stenudd.

Kulturen:
Neptunus
Neptunus Plutos närmaste granne i rymden är Neptunus, som rör sig nästan lika långsamt fram genom zodiaken men i en jämn hastighet om cirka 14 år per stjärntecken. Planeten upptäcktes 1846. Detta är fantasins och drömmarnas kraft i horoskopet, som har sin rikedom i allt det man inte kan se eller ta på. Därmed är Neptunus särskilt verksam i allt vad som har med kultur och konst att göra, ger näring till ismer och moden, inspirerar vissa konstformer och försummar andra.

Det handlar framför allt om vilka riktningar våra drömmar och visioner tar sig. Här följer en sammanställning med nyckelord, som behöver tolkas välvilligt — det är inte lika lätt att med något enda ord ringa in konsten, som det är med politiken.

Neptunus i zodiaken:

  Från Konstform Stil
Väduren
Oxen
Tvillingarna
Kräftan
Lejonet
Jungfrun
Vågen
Skorpionen
Skytten
Stenbocken
Vattumannen
Fiskarna
1862
1875
1888
1902
1915
1929
1943
1956
1970
1984
1998
2012
dans
skulptur
tidning
opera
måleri
hantverk
abstrakt
drama
film
arkitektur
litteratur
musik
expressiv
traditionell
lättsam
känslosam
egensinnig
noggrann
symmetri
mystik
exotisk
storslagen
kontemplativ
finstämd© Stefan Stenudd 1999, 2006, 2011